Я в юнiсть далеку полину

Я в юність далеку полину,
Згадаю її вечори.
І ночі оті тополині,
Й цілунки п’янкі при зорі.
І щастям напоєне серце.
Прощання й зітхання сумні.
Твій погляд - два сині озерця
Живуть і понині в мені.


Рецензии