Треба - був вiн комунiстом

Треба -- був він комуністом,
Демократів гудив.
Стали верхні демократи --
Знову він у влади.
Обзиває „ комуняки”,
З них уже кепкує.
А до влади синьо-білі
Демократів „взує”
2005 р.


Рецензии