Синок

                Батькам Серьожі Нігояна
                присвячується

Красивий, молодий, рішучий, сильний,
З гарячим серцем небайдужий чоловік
Серьожа Нігоян - юнак двадцятирічний-
В історію Вкраїни вписаний навік.

Душа зболілась негараздами країни,
Неправду стЕрпіти - то мука понад сил!
Як син, він не хотів засмучувать родину,
Тому і потайки  його в столюцю потяг віз...

Рука невтомно прапор наш здіймала
Лице, мов криця. лиш в погляді любов палала,
Коли слова Шевченка промовляла
Стривожена душа  Серьожі Нігояна.

"Борітеся- поборете!" - щоб жити з честю,
Для поля бою  він  обрав  Майдан.
Став символом його. Хоча й ціною смерті,
Став прикладом для всіх  Серьожа Нігоян.

Вірменський хлопець з українським  серцем,
Тебе в обійми взяв наш збурений Майдан.
Невтомний трудівник..Дніпра джерельце.
Наш захисник. а ваш синок -  Серьожа Нігоян

Тобі складатимуть поеми. оди. вірші,
Пісні співатимуть, як у дозорах ти стоїш,
А там, в Березнуватівці, у вечоровій тиші
Згорьовані батьки цілують фотографії  твої...

Поплачте,  любі... Горе  це  невтішне!
Тримайтеся. І згадуйте із усміхом в очах ...
Вам уклоняються кияни,  вся  Вкраїна,
Пробачте нас за український Карабах!

Як  Бог його прийняв - того не відаймо.
І серце зважить Він його.Бо Він - суддя.
Та твердо знаємо,  всією Україною ми віримо:
Герой наш побратим  1 ваш синок - Серьожа Нігоян!..


Рецензии