Облиште це

Облиште це! Я не вважаю за потрібне
дивитись в очі тому, в кого совісті нема.
Невже, всі гроші і вся влада в світі
Дорожче за свободу? Все дарма...

Дарма старанням наших предків,
Які звільняли від загибелі дітей.
Чому не соромно, а смішно
Вбивати жагу до життя людей?

Облиште це! Прийдіть до тями
Доки ще не стало дуже пізно,
Отже, ганебними ділами, точно,
Ми не врятуємо свою вітчизну!


Рецензии