я так тоб не сказав

 Сьогодні уночі, приснився дивний сон.
 Де я ходив, літав ,кохав.
 І якось стало весело мені,
 Можливо і не весело та всеж.
 Я все згадав і зрозумів ,
 І дуже боляче сказати ті слова:
 Якби я міг, Якби я знав,Якби.
 Пробач ,пробач ,пробач ,
 Я так тобі і не сказав
 Наскільки сильно я тебе кохав...


Рецензии