Айсберг

Ти чарівна постать в моїх очах ,
Ти ковток прохолоди в жарку пору ,
Ти тихо крокуєш до мене у снах,
А я шукаю у тобі опору .
Ти крапля в морі-море-океан …
Ти вітер злагоди у мене в грудях .
Ти кожен раз розжарюєш вулкан
А я не бачу осуду у людях.
Ти віра у життя – чиєсь спасення ,
Ти чітко стримуєш години час ,
Ти потребуєш лиш собі натхнення ,
А я лиш прагну двох-обох – не нас …
Ти холод ,заморозь,нестерпний - лід ,
Та потопала вічність в  ваших плечах.
Та образ твій для мене тихо блід ,
А я  шукала святість в наших втечах .
Ти лід. Ти крига. Айсберг …


;


Рецензии