Прекратите насилие!

«Припинить вже насильство!» - волає товпа…
Та штурмує, штурмує все далі ОДА*…
Б*ють кийками,ногами,ломають,трощать…
«Припинить вже насильство!»- комусь верещать.
Ріжуть,колють,вбивають,рубають з плеча,
Захопили будівлю ,забили  мента….
Нападають,калічать, «коктелями»жгуть..
Та по трупам все далі  до прірви ідуть.


*Обласна Державна Адміністрація


Рецензии