Я благала...

Я благала тебе: Зупини!!!
Не зворуш почуттів, Моя Пташко,
Не приходь,не тривож мої сни,
Бо забути тебе буде важко...

Я благала...та ти не почув,
Почуттями зіграв ТАК майстерно,
Доторкнувшись уміло до струн,
Грав, напрочуд, красиво, химерно...

Запалив в мому серці вогонь...
Так пекельно болить - не стерпіти...
Я прошУ тебе: Боже-боронь,
В той вогонь краплю масла підлити...

Хай, кохання прольється дощем
І в душі твоїй краплями ляже,
Лиш тоді ти відчуєш той щем,
Від якого і слова не скажеш...

Ти зумів ТАК майстерно зіграть,
Що і душу віддала б на плаху...
Я зуміла тебе покохать,
Як забути ж тепер тебе, Птахо???


Рецензии