Борыщык Аня! Ковалевич!..

А дэ вытэ подивсь, МарЕчк!..
Мне всё у ф сне шось ны Тамара
Наклала еблычок у в жмэнь.

Ну, й ем я ж разом з евы й.

Мы всэ трасэмся: нэнзы! Пензы!
Пинёнзы дэ усе ухлещ?!
Да не. Мы екся но цюкеркы ж
А во тут с парой но Татенк.
Ну, звонымо калекам сце й.

Мы, мабыць, з БАМа. Чы й с КамАЗа Ж.
А, мо, й с Ташкента В мытэм.
Да дэ ты, нэхрысць, розьДзиВавСИК,
Шо зном вжэ ныц на Васильке!?

Э! Дан мадаМам мам штук двацыть.
Да как оно такэ вжывэш.
Нам йисты вараць зе заразКЫ Й,
Бы й Кый якыйся в КыйОв жнэ вж.

Дэ ш отпочыты шэ душэё,
Ек ны у комНаты Наташк...
Ага. Ну-да. Було Тыле щэ
Й пут топорамы обнымалк. Са их гав-гав хазяйн.

То шо мы ш тут хотим сказаты.
Да ныц. Ны Пут
Ны быв ф хаМут
Хапуг с халуйм.

Тыпэр, ну, шо. Во отдохну вшь.
У ф варымни Мишунь.
Мороза бо ж ны чуть
Однуть.


Рецензии