Краeм вуха гумор

Що то є людська цікавість? Часом просто мука!
Надя так до Галі липне. Як до меду муха.          
  -  Хто дзвонив тобі, Галюню, нині в час ранковий?
Признавайся, що за хлопець. Певно, принц  казковий?
Чула  я  лиш  краєм  вуха,  дуже  поверхово ,
Що у нього дійсно є десь дім двоповерховий?
Галя нумо реготати:   - Значить, ліпше слухай!
Завтра точно всім розкажеш – ЧУЛА КРАЄМ ВУХА.
Ми про Мішу говорили, що простий, толковий…
Тільки в нього через слово мат двоповерховий.


Рецензии