Визитная карточка

   Я з Луганщини Людмила.
   На Донбасі в шахтах сила
   І заводів у нас тьма-
   Донець славний протіка.
   Степи,ліси та терекони,
   Піщані пагорби та лісові,
   З Росією у нас кордони,
   Та рідні з нею ми в душі.
   Переплелось у нас коріння
   / Віками в дружбі ми жили/
   За що на Заході частенько
   Нас називають -"москалі".

   То ж бажаю я сьогодні
   Всім народам від душі,
   Щоб і західні,і східні
   В мирі, злагоді жили!

   25.12.2013р
   


Рецензии