Ридна земле украина эстрадная песня укр

1Там де високі гори
Там де співа(є) весна
Там де палають зорі
Рідна моя земля
Там де ріка до моря
Стрімко мене несе
Там своє щастя й долю
Кожен із нас знайде
пр
Там де цвіте садами Черемшина
І сонце де- встає з-за неба край
Там ріднв земле -моя єдина (Україна)
Своїх дітей-як матінко кохай
2Там де жнива у полі
Там де м^яка  трава
Там де птахи на волі
Рідна моя земля
Там де веде стежина
До перемог і свят
Там квітне Черемшина(Там вільна Україна)
І розцвіте наш сад
3
Там де високі гори
Там де стрімка ріка
Там буде щастя в домі
Бо рідні берега
Дітям воно озветься
Ти тільки пам^ятай
Треба кохати серцем
Щірий свій рідний край
пр
Там де цвіте садами Черемшина
І сонце де встає з-за неба край
Там за столом збереться вся родина
Ти рідна земле тільки нас кохай


Рецензии