За Укра ну молиться весь св т

За Україну молиться весь світ –
Їм доля України не байдужа.
Вже Україна незалежна з двадцять літ –
А кров все ще збирається в калюжу.

Вже на коліна стали МАТЕРІ,
Тримаючи в руках святі ікони,
До них приєднуються всі мітингарі,
Вмовляють “Беркуту” шиковані загони.

Без сліз не можна слухати це все,
Без сліз не можна на це все дивитись.
Серце болить, шматується, пече...
Молюсь сама і прошу всіх молитись...

26. 01. 2014.


Рецензии