Наснилося

Смачні суниці із твоїх долонь,
Мого кохання й щастя охоронцю.
Пахтить із рук липнева оболонь,
В зеніт злітає полуденне сонце.

Впилася соком ягід, як вином.
В твоїх долонях серце б’ється гулко.
Сховався день під сивим полином
І ми в палкім сп’яніли поцілунку.

А скільки ще не визрілих суниць
Приберегли в траві для мене луки!
Лечу в вечірнє небо горілиць…
-------------------------------------------------
У нас, мій милий виросла онука.
2013


Рецензии
Гарно і зі смаком суниць.

Вера Бондаренко-Михайлова   26.08.2017 17:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.