Три придурки

На Майдані три
  придурки
Бігають туди, сюди
Розповідають про
  Європу
Й тягнуть нас туди
Будем жити як
  в Європі
Все буде у нас
Напоїли нас дурманом
  В голові туман
Нам горілку вони
  возять
Пийте це все вам
Ось так будем
  жити ми
Кажуть вони нам
І радіють мов
  ті діти
Граючись з людьми
П'яні ходять по
  Майдану
Брешуть що перемогли
Перемогу їм
  не бачить
Бо вони в руках людей
А нормальні
  люди хочуть
Вишвирнуть їх за кордон.


Рецензии