Що творится

Ой впаду я, з постамента
Господи прости
Що твориться в Україні
Ти мені скажи
Якась Юля верховодить
Хто ж вона така
Чого ж призедент таким,
Рот не затика
Вони мабуть, впарі з нею
Лихоманку водять
І дивлячись людям в очі
Руками разводять
Ми нічого, це вони
Державой керують
А що бідно живите
Бо вони ворують
Наша влада буде чесна
І руки внас чисті
При нас будете в гробах
На своєму місці.


Рецензии