Хвиля

   Я там живу,
Де б'є Дніпровська хвиля
   Усім скажу,
Живу я там не хіло
   Я маю бізнес,
Два завода і фабрики там є
   А зараз я,
Працюю в раді
   Сидю штани тут протираю
Бажання є,
   Узять  землиці
Щоб чим було сім'ї кормитись
   Бо їсти, всі вони бажають
Та ціни нас дуже кусають
   Перед людьми обідно,
Що всі вони живуть так бідно
   Наче всі поснули
Горланять "Волю Юлі"
   Усі бажають, щоб вона
Усім по дулі їм дала.


Рецензии