Лiки

Добрий день шановне панство
Хочу запитать
Чи є у вас ліки, щоб не умирать
Бо боюсь тиск біжить угору
Куди він спішить
Хоче мабудь, він, мене
Забрать на той світ
Боже мій як я не хочу
На той світ ідти
Тож прости мене всевишній
Трішки підожди.


Рецензии