Соромно

Соромно...
Мені вже тільки соромно.
Нічого не зміню я.
Все одно...


Нащо так?
Навіщо брата б'є свій брат.
Ти ж українець.
ти - козак.
Нащо так?

Навіщо та війна?

Напевно ми.
Напевно всі слова марні.
Я вірю МИ ІЩЕ БРАТИ.
Захід/Схід.
Скажіть "Ні Війні"

Боляче.
Мені вже тільки боляче.
Бо брат по брату б'є мечем.
Що іще?

УкрАїнець.
Міліціант ж іще юнець.
Йому приказа надано.
Він не хотів.

Він сам усе б це зупинив.
Його чекає матір дома,
Він їй дав від серця слово.


Навіщо та війна?


Рецензии