Так вже було брехня у кожнiм словi

Так вже було: брехня у кожнім слові,
Свавілля, смерті й ті, що вже готові
Вмирати, мучитись, прощатися з тілами,
В блакить здійматися не з страхом, – з молитвами…

Так вже було: залякані вбивали
Братів, батьків, дітей і простеляли
Собі, Родам своїм Дорогу із прокльонів,
Продавши Душі по коліно сьоме…

Так вже було: проходили Життями
Ті, хто Любов у Душах воскрешали,
Поміж людей були Людьми Земними
І через Смерть Любов’ю в Світ зорили…

Так вже було: змивало Чисте Світло
І маски, й ролі так, щоб гарно видно
Було і зрозуміти міг би кожен –
Життя й крізь Смерть пройти Любов’ю може.

26.01.2014


Рецензии