НЕ ТАК гумор

Сонце. Крим. Медовий місяць
 у Оксанки й Борі.
В них серця коханням повні.
Очі, наче зорі.
У любов, як справжню казку,
 вірили обоє:
- Хочу, милий, щоби скоро
нас було вже троє!
В канцелярії ж небесній
хтось наплутав досить,
Бо не знали, що конкретно
 та Оксанка просить.
Все збулося, та не так,
як ждала Оксанка, -
Їх тепер є дійсно троє –
він, вона й ...КОХАНКА...


Рецензии