без тебе сумно

В моєму житті без тебе сумно
Моя посмішка вже не така чарівна
Я знаю, це не дуже розумно
Прибирати стіну,та яка кам’яна

Твоє життя - відпочити хоче
Від мого ,та мене красуні
Мені нічка на вушко шепоче
« Почекай,ви ще дуже юні»

Я не можу чекати,рідний
Поки є та кам’яна стіна
Для мого життя,ти необхідний
Бо прийшла вже люта зима


Рецензии