Усiм дiвчатам

Дрібниці нам здаються океаном
З якого виплисти так тяжко
Думки прокурені дурманом
Очистити буває іноді так важко
Проблеми накшталт «Покинув хлопець»
Що за нісенітниця, дівчата!?
Плюнь на нього і йди навпростець
На крайній випадок за шоколадом.
Хай він пірнає у море вина
До друзів пливе з аквалангом
Для кожного міра- своя глибина
Та треба пам’ятать про ефект бумеранга.
Може на щастя, а може й на жаль
Спрацьовує він однозначно
І діє прозоро, наче кришталь
Головне зрозуміти це вчасно.
Так випадає на долю людську
Що казка приходить не зразу
Спершу треба пролити сльозу
Й пробачити іншим образу.


Рецензии