Загублений

Немає душі - є нерви
Загублено мову сердець
Загублені квіти-перли
Людської краси кінець

Притуплений погляд в нікуди
Прискіпливий погляд до дна
В безмежнії сірії очі
В загублене слово "життя"

Тут сльози та стогін - небу
Тут гнів та прокляття - тобі
Йдеш, не пам'ятаючи себе
В пустелі страждання й журби


Рецензии