Чи e кохання солодка мука?

             

Чи є кохання солодка мука?
Коли на різних полюсах.
Коли ні образу, ні звуку,
А зустрічі тільки у снах.

Коли на серці так полинно.
Коли надії вже нема.
Моя душа до тебе лине.
Твоя ж душа така німа.
               


Рецензии