Мелодiя вiтру

Капронові банти і погляд вчорашній,
Кругом все так зледеніло.
Останній подих твій завжди найтяжчий,
Бо потім все навкруг почорніло.

Бажаний тихий погляд на узліссі.
Чого чекати далі - хто спитає?..
І лиш маленька дівчинка у квітті
Іде у небо, плаю не минає..

Холодний тихий порух.. Вечоріє.
Все небо покривається зірками.
А на краю душа тихенько мліє,
Вона віднесена туди вітрами.

Маленька дівчинка у віянні природи
Залишить камінь в небі наостанок,
Та понад головою сонце сходить -
Її послання увійшло в світанок.

Безмежний небокрай по кругу ллється
І знову ніч засипала піснями.
У серці скрипки тиха мить озветься,
Мелодія, навіяна вітрами..


Рецензии