А чи кохаю?!

Пухнастий сніг тихенько за вікном літає,
я сиджу на підвіконні з кружкою гарячого чаю,
та зараз моїх думок ніхто не знає.

Останю главу у книжці сьогодні дочитаю,
і знаєш я досі тебе пам*ятаю.

У снах дорогу зустрічі до тебе я шукаю,
на підвіконні так одна скучаю,
і свого серця знову я питаю:
"А чи кохаю, ще кохаю?!"


Рецензии