Доброта

В ЖИТТІ ПОБАЧИВ Я НЕМАЛО ДИВ
ДІТЕЙ ЗРОСТИВ,ПОБУДУВАВ БУДИНОК,
В ДВОРІ,КРАСУНЮ-ВИШНЮ ПОСАДИВ,
І ПАРУ НЕ ОДНУ СТОПТАВ БОТИНОК.

БАТЬКИ НАВЧАЛИ,ЩОБ ВІДВЕРТО ЖИВ,
НІ ЗЛА,НІ БОЛЮ НЕ ЗАВДАВ НІКОМУ,
ДОБРО РОБИТИ, ЩОБ ДІТЕЙ НАВЧИВ,
НЕ СКРИВДИВ,ЩОБ ЛЮДИНУ НЕЗНАЙОМУ.

МОВ БУМЕРАНГ,ВЕРНЕТЬСЯ ДОБРОТА,
Я ЗНАЮ,ЩО ЗАВЖДИ ДІЛА ХОРОШІ,
ЩО ЗРОБЛЕНО ЗА ПРОЖИТІ ЛІТА,
УЖЕ НЕ КУПИШ НІ ЗА ЯКІ ГРОШІ.

ЯКЩО КОЛИСЬ ЗАВДАВ ЛЮДИНІ  БОЛЮ,
ЗГАДАЄШ СВІЙ, УЖЕ ДАВНІШНІЙ ГРІХ,
ДУША,МОВ РАНА ЗАЩЕМИТЬ ВІД СОЛІ,
ПОРВЕТЬСЯ,МОВ У ГАРМОНІСТА МІХ.

НЕХАЙ ПАНУЄ В СЕРЦІ ДОБРОТА,
БО ЛЮДЯМ   НЕОБХІДНА ДОПОМОГА,
І ЩИРЕ СЕРЦЕ-ТО ДУША СВЯТА,
ДОБРО ТВОРИТИ ПОСЛАНО НАМ БОГОМ!


Рецензии
"Нехай панує в серці доброта" від Бога оця Істина святая... Гарно.

Юрий Уныченко   04.01.2016 21:24     Заявить о нарушении