Мэхэббэт иде

ХЭМЗЭ АРСЛАНОВ

МЭХЭББЭТ ИДЕ

Мэхэббэтэн баш эйлэнгэн
Егет чаклар бар иде,
Кан басымы уйнаганга
Эйлэнэ хэзер инде.

Мэхэббэтэн йорэк каккан
Егет чаклар бар иде,
Инфаркт, инсульт кичергэнгэ
Каккалы хэзер инде.

Мэхэббэтэн кунэл туймас
Егет чаклар бар иде,
Дэрман hэм дэрт саекканга
Туена хэзер инде.

Мэхэббэтэн хислэр шашкан
Егет чаклар бар иде,
Акыл остенлек алганга
Шашнына хэзер инде.

Мэхэббэтэн кан кайнаган
Егет чаклар бар иде,
Яшьлек уткэч, картылык килгэч
Сунды хэзер инде.


Рецензии