Писана-хитрана

Писана- хитрана

Мама сложи в чинийка
любима котешка храна.
А аз от мойта курабийка
отделих парченце настрана.
Нещо е намислила Писана,
крие се, не иска да яде.
Мустак облизва от зарана.
Писано, кажи на мен поне!
-Аз мишленце ще си хвана,
видях къде се скри мишлето.
Рече нашата хитрана
и се мушна зад пердето...


Рецензии