Цемент

Дівчина хлопця полюбила,
Та згодом улучив момент
Батькам у формі пред'явила...
Матуся в шоці:"Та ЦЕ- МЕНТ!"

Сусіди жінку розуміють:
- МЕНТ- не інтеліґент!
До того ж, є у нього дивний,
Та дуже жадібний акцент.

Усі МЕНТІВ не полюбляють,
Над магазином моім - ТЕНТ.
Продукцію щось не купляють,
Та хто ж назвав її - ЦЕМЕНТ!!!


Рецензии
Ментов уже оценили, после новой полиции)))

Инна Лукашевич   30.10.2016 10:48     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.