У 73 роки засудили старенького!

 

(присвячено старенькому в’язню – дідусю, який опинився не у той час і не у тому місці. А саме, став свідком звірячого побиття автомайданівців… Його разом з іншими заарештували. Суд на два місяці посадив діда за грати! )


Суд узяв під варту дідуся старого
Він йшов із Майдану не тою дорогою,
Ніс у торбі сало і хліб для «бандерів» -
Засоби загрози для міліціонерів
Тож, затяг старого «беркут» в автозак,
Кинули за грати ні за що, а так!
Стусанів при цьому, дали через край,
Щоб на тому світі згадував він рай…
Дід катам бажає, прокурорам й суду:
«Щоб вони так жили, як в гробу я буду»!
Є Господня кара проти всіх катів
Прийде завтра «Беркут» і до їх батьків…



 


Рецензии