Обращение к милиционерам Украины

Звернення до міліціонерів України

Офіцери-солдати, долю нам обирати
Разом треба сьогодні на землі козаків
Україна єдина, не підстрелюйте крила
Не вбивайти сьогодні молодих парубків

Якщо ви офіцери, орденів кавалери
Ви опора Держави, народу сини
Я звертаюсь уголос, мій зривається голос
Будьте завжди з народом, бо ми з вами брати

приспів:
Офицери та й солдати, нас усіх чекає мати
Україна наша ненька навіки
Офицери України, не марайте ви мундири
Не стріляйте, бо не треба нам війни

                25.01.2014


Рецензии