На майдане

  На майдані.
На майдані знову крики,
На майдані знову майоріють
                прапори,
На майдані закликають
Нас усіх у різнії боки!

Гей громадо!
Йдемо ми усі в Європу!
Гей громадо!
Відновімо істричнії зв'язки!
Гей громадо!
Будем жити по закону!
Гей громадо!
Вірте нам,
І ми теж ідем в Європу!
Тільки "тушки"і тітушки,
                беркутята
Ідуть бити євроінтегрантів!
За незламність духа,
За якість там копійки,
Що звинять у їх кишенях
Від так званих олігархів
За історичнії звязки!

А далі знову крики
       активістів європейців.
Кого б'ють, кого ріжуть,
Кого катують, голим на снігу
Водою обливають,
А кому машину палять
По "понятіям" своїм.
І лякають, і ломають дух
                свободи.
І чим блище до Росії,
Там не бачать і не чують
                люди,
Що говорить Україна!
Тільки "гарні" люди із Росії
Все тобі покажуть і розкажуть,
І "бандерівців" згадають,
Які живуть за рахунок східняків!

 


Рецензии