i know this feeling

А ти ввів мене в оману
В розпач кинув без сумлінно
І не мав до мене шани
І відносився ти рівно

Зруйнував мене дощенту
Неспроможний був на вдячність
Зокрема,чому дивуюсь?
Ти і є непередбаченість

Я вважала,що знахожусь
В цілковитому покою
Тільки ти,принаймі,хочеш
Щоб гордилась я тобою.

Тож,скажу тобі відверто,
Я любила,щoнайменше,
Бачити твою всю радість,
Щоб із "щастя" та й не вмерти

Я б хотіла відчувати
Руку сильну та опору.
А не з болем все сприймати
І весь час тебе плекати.

Дякую,за те,що ти
Був для мене променем надії,
Що втонула в смерті глибини
Так і не впізнавши,що ти дієш.


Рецензии