Ти йому шматочок серця в нотах

Ти йому  – шматочок серця в нотах,
Ти йому – сонце й увесь широкий небосклін,
Ти його так сильно, що річ не в банкнотах,
Ти його так щиро..а він?

Ти його супутник крок за кроком,
Голос твій, як рятувальний звін,
Ти – опора, якщо оступився ненароком,
Ти його так ніжно..а він?

Ти йому – про щастя:дочка, син,
А тобі - що не пора для змін,
Просто ти весь час за нього й з ним,
Просто ти його по-справжньому, а він…


Рецензии
Интересно)

Увы, украинского не знаю, не могу оценить всю прелесть...)

Валентин Молчанов   14.04.2014 12:23     Заявить о нарушении
спасибо, с уважением

Анастасия Рокс   16.06.2014 15:21   Заявить о нарушении