Залишу на добро

                Розтану мов свіча
                У часі невблаганнім,
                У світа на очах
                Біда збіжить сльозами.
                Та повернуся знов
                Не бачено, не чутно,
                Щоб дарувать любов.
                Щоб вести у майбутнє.
               
                Шукайте погляд  мій
                В промінні золотому
                І усмішку знайдіть
                На пелюстках ранкових;
                А кольором очей,
                Що в небі голубіють,
                Як мати до дітей
                Звернутися зумію.

                У дощових сльозах,
                Що пестять землю нашу.
                Печалі смутний знак
                Я відведу, не зраджу.
                Веселки знамено,
                Свої вірші та пісні
                Залишу на добро
                У весняній колисці.


Рецензии