Минае день эстрадная песня укр

1Чому на серці сумно
Чому в очах печаль
Вже листя опадає
Прийшла зима -на жаль
І вітром замітає
Стежину до верби
Але тебе чекаю
І вірю (знаю)-щастя ти
пр
Минає день-я все одна
І у душі моїй журба
Вже відлітають журавлі
І тануть мрії -наче сни
Минає день-стрімка ріка
Цвіте кохання від тепла
Тополі(ю) клоне до верби
Цвіте кохання
Назавжди
2
Минає день-я сльози
Приховую свої
Кохання б^ється в серці
А мрія у душі
Хай від тепла розтане
І крига і журба
І поруч завжди будуть
Тополі (я) і верба!!!!!!!!


Рецензии