Ти чу ш, як б ться серце?

Ти чуєш, як б'ється серце
В шаленому ритмі життя?
І не виміряти в кілогерцах
Енергії того биття

Ти чуєш, це все для тебе,
Для тебе його тепло
І вічності тут не треба,
Лише б наше "зараз" було

Ти відчуваєш, як гріють руки,
Що вчора самі замерзали?
А зараз, у цій розлуці
Ще гарячіші стали

Ти бачиш, як світять очі,
Неначе вогники уночі?
Ті зелені очі дівочі,
Що назавжди тепер твої

Ти знаєш, що це кохання?
І радості більшої нема.
Ти щире моє бажання
І найтепліша моя зима


Рецензии
Чимось зачепило за душу.
Натхнення в Вашій творчості.

З теплом, Наташа.

Наталия Паславська -Сорока   24.01.2014 23:41     Заявить о нарушении