Життя

             
В житті своєму я багато помилявся
не ту любив не з тою зустрічявся
і може навіть не ту я по кохав
в житті моєму є багато помилок
хотів бе я це все змінити, та я
не в силах навіть крок зробити
удар за ударом по серцю й по душі
на носить мені та яку я так кохаю
тепер в душі моїй лиш пустота
й заповнити ту пустоту зможе
лиш вона єдина, о та яку я
покохаю однуі єдину у житті.


Рецензии