Украино, вставай!!!

На твоїм обличчі бачу смуток і журбу,
На твоїм лиці-розчарування.
Україно, пробудись нарешті ти зі сну,
Бо життя не буде – буде існування.

Народе мій, ти є велика сила
Народе мій, ти все, що в мене є.
Хоч всяка нечисть, зло тебе губило,
Та ти живеш і радуєш мене.

Народе мій, незламний і великий,
Ніяким «Беркутам» Тебе не здолати.
Тебе на боротьбу ведуть маленькі діти,
І благословила Україна-мати.

Тож не здавайся,мій народе сильний,
Ти мужність і відвагу прояви.
Щоб гордо піднімався прапор синьо-жовтий
І вів нас до кінцевої мети.

А наша ціль – то гордість, воля й слава,
І скинути назавжди пута ненависні.
Нехай цвіте наша вільна держава,
«Я українець»,- нехай лунає гордо в світі.

«Я українець – і цим сказано усе,
Нехай почують ті, хто зазіхає на нашу свободу,
Що Україна для українця-понад усе!
Цим присягаєм нашому народу.

Народе мій, Тебе нікому не зламати,
Коли у  купочці будеш триматись.
Це пам’ятати  треба заходу і сходу,
Це пам’ятати  треба усьому народу!

Слава Україні!


Рецензии
"Що Україна для українця-понад усе!"
.
Это плагиат..."ГЕРМАНИЯ ПОНАД УСЕ"
кричали в фашистской Германии!!!

Олег Горбунов Ру   08.03.2014 19:21     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.