Прут

Я Вас з Новим роком вітаю,

Від себе бажаю тепла.

В чарівном і гарному місті,

В якому нас доля звела.

Ваш Прут - величезний священний,

Він з легкістю хвилі несе.

Його береги незабутні

Примусять згадати нас все.

Чу, пісня в Карпатах лунає -

Вівчар знову вівці жене.

До тебе, улюблений краю,

Ця пісня пригорне мене.

Мій краю, в нарядному вбранні,

Даруешь невтомну красу.

Я знову всіх Вас привітаю,

Добро від души принесу.



Игра, что меня вдохновляет: Google play Затерянный цирк.


Рецензии
Стихи Ваши прочитали с сыном вслух. Предки с Украины у нас ( далёкие). Стихи красивые. Понравились очень. И язык такой певучий. Здорово!

Марина Пыжьянова   23.01.2014 21:56     Заявить о нарушении
Вы про бантик стих почитайте. То вообще улёт. Саша.

Лиходед Александр   26.01.2014 07:42   Заявить о нарушении