Minute vitam-aeternitas ad mortem

Хвилина для життя-вічність для смерті
ось був ти живий,а ось ти вже мертвий
Секунда емоцій-годинна мовчання
закриєш ти очі-почуєш прощання.

Ілюзія щастя,можливо це було
та це вже кінець-усе це минуло
Холодна рука вже не потепліє
холодна душа-ніхто не зігріє.

Колись ти казав-тебе не почули
колись ти кохав-тебе вже забули
Твій сон,вічний сон-потемніло в очах
А хтось вже сміється,а хтось ще в сльозах.


Рецензии