Нав що нам розгойдувати човен...

Навіщо нам розгойдувати човен,
В якім усі ми пливемо?
Невже так краще усім буде,
Як скопом підемо на дно.

Невже найкращий з цього вихід,
Волати на майдані – «Геть?»
Співати Гімн, «Ганьба» кричати,
Та й барикади будувать.

Скажіть, яка із цього користь,
Пенсіонерам, вчителям,
Робітникам і інвалідам,
Маленьким дітям, немовлям?

В суспільстві накопичилося бруду,
Його нам необхідно видалять.
При цьому діяти у правовому полі
І крила правосуддя розправлять.

Почати треба з діалогу,
За круглий стіл сідати, і ось там,
Пропонувати ділові думки, ідеї,
Не створюючи перепон і брам.

Знайти шляхи для того, щоб жилося
Усім українцям найкраще від того,
Що живемо у злагоді та мирі,
У посередники не кличем нікого.

Висловлюю я віру і надію у те,
Що кращій долі заслуговує народ,
Який звитягу сам собі добуде,
Здолає купу штучних перешкод.

 14.01.14р.                КЮН


Рецензии