Пате

Пате

Патето цамбурна
бързо във водата.
Патока се катурна
нагоре с краката.

-Не така юначе!
Вика мама Патка.
Де се чуло пате
да се дави във водата.

Моята мама Патка
така и не разбра,
със жабче малко
играхме на игра.


Рецензии