Приспивно

Приспивно

Заспивайте очички,
заспивай личице.
Лека нощ ръчички,
една до друга-две.

Лека нощ крачета.
Лека нощ носле.
Заспивайте ушета
и вие рамене.

Мама ще запее
песен, след което,
Сънчо ще люлее
в люлчица детето.


Рецензии