Хитрiше гумор

Впіймав рибину Гриць малий,
кричить мерщій Юрку:
- Зроби - но швидше фото нам!
Дивись впіймав яку!
Юрко його відразу «клац».
 У кадрі, мов живе.
- Чітке і гарне вийде все.
 Це ж фото цифрове.
Захочеш,- збільшим знімок цей.
А можем зменшить теж.
А можна відео зробить.
 Для мене це пусте.
Грицькові думка спала враз:
 - Давай зробім хитріш.
Мене ти краще трохи зменш,
 а рибу трохи збільш.


Рецензии