Знов чимчику моя душа...

Знов чимчикує моя душа
Поруч з живим і недосконалим
Із Фестивальної до БШ –
Від кульмінації до фіналу.
Вічність мене таки наздогнала.
Хочеш – посмійся, а ні – втішай.

21.01.14


Рецензии