За грусть прощения прошу

Ну,позлитесь
Чуть-чуть,
Всё-таки
Это жизнь,
Я скажу.
А так, я
Пишу, пишу,
Ответа
Не слышу,
Едва дышу,
Руками машу,
Компьютер
Шу-шу, шу-шу.
Холода
Не выношу.
За грусть
Прощения
Прошу.
22 января 2014 года.


Рецензии