***

CИЛА ПОЧУТТ1В

Обійму я усіх вас міцненько!
Тиха радість у серце прийде…
Може. так обійняти гарненько,
Щоб аж ребра  тріщали уже?

Чуттів усіх не в силі  - сила!
Бува, легенький вітерець
Увись здіймає наші крила..
Буря ж – руйнує нанівець!

В природі є вогонь, огниво,
Є іскри, полум`я… Є  жар…
Та як зробить, щоб не спалило?
То треба мати Божий дар!!!…

Є  морозець , а є  мороз узимку…
Є тиха течія й стрімкі потоки вод…
Чуття пошлеш ти на яку стежинку?
Чи віднайдеш для себе сили код?!


Рецензии